Η ομάδα μας

Η BluPeak μεριμνά την τακτοποίηση των αρχείων της ακίνητης περιουσίας των ιδιοκτητών και βοηθά τους επαγγελματίες συμβούλους στη αγορά και διαχείριση ακινήτων, να έχουν μια ολιστική εικόνα του χαρτοφυλακίου τους που θα τους βοηθήσει να λειτουργήσουν με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αποτελεσματικότητα στο έργο τους. Η BluPeak απομυθοποιεί τον ρόλο της τεχνολογίας στη βιομηχανία των ακινήτων και σας προσφέρει σειρά λύσεων που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία μετά από προσεκτική ανάλυση δεδομένων κατά περίπτωση. Η ομάδα των συμβούλων μας, είναι ειδικοί τόσο των αστικών όσο και των εμπορικών ακινήτων, της τεχνολογίας αλλά και των μεθοδολογιών, αντάξιοι της επωνυμίας μας και της εξυπηρέτησης των πελατών. Στην BluPeak είμαστε γνωστοί για την ακεραιότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Βασίλειος Ηλιόπουλος

Πιστοποιημένος λογιστής με 30ετή εμπειρία στη λογιστική, χρηματοοικονομική ανάλυση και παροχή επιχειρηματικών συμβουλών. Υιοθέτηση και εφαρμογή διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πληρωτέων λογαριασμών με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρηματοοικονομικών πόρων.

Μεγάλη λογιστική εμπειρία και τεχνογνωσία στη λογιστική και οικονομική διαχείριση – διαχείριση σύνθετων λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων με την χρήση επιλεγμένων Decision Support Systems. Διαχείριση ακίνητης περιουσίας – χαρτοφυλακίου.

Ηλίας Ηλιόπουλος

Από την αρχή της BluPeak, ο Ηλίας ως Chief Operating Officer (COO), ασχολείται με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ακινήτων (CRE). Στον καθημερινό ρόλο του, χειρίζεται την ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών, επιμελείται τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό και οικονομικό σχεδιασμό και σχεδιάζει το πλαίσιο επικοινωνίας.

Επιπλέον, διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, επικεντρώνεται στον διαχειριστικό έλεγχο, παρακολουθεί πωλήσεις, επικοινωνεί με πελάτες και ηγείται της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της BluPeak. Επιπλέον, αναλαμβάνει πρωταρχικό ρόλο στην διαδικασία της συγκέντρωσης των δεδομένων, την συμβουλευτική και κατ’ επέκταση την προετοιμασία των BluPeak Reports

Mε τη συμμετοχή του ως εκθέτης σε εκθέσεις ακινήτων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Κατάρ, έχει συμβάλλει στην ενίσχυση της παρουσίας της BluPeak στον χώρο της διαχείρισης δεδομένων ακινήτων.

Μιχαλακοπούλου 86, Αθήνα, 11528

T:2107487839

E : info@blupeakproperties.com